Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

ειδησεις για BMW ΣΕΙΡΑ 3

Νέα, ειδήσεις & όλα τα καινούργια μοντέλα αυτοκινήτου (συμβατικά & ηλεκτρικά). Δοκιμές & συγκριτικά test. Τιμές για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς. Τα πάντα για καινούργιο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και για προιόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου.

Καινούργια BMW M4 CSL με 551 PS ή τη «γριά» M3 CSL του 2004 με 360 PS;

Καινούργια BMW M4 CSL με 551 PS ή τη «γριά» M3 CSL του 2004 με 360 PS;

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022

Το «σηματάκι» CSL στα μοντέλα της BMW είναι τόσο σπάνιο που κάνει τις αντίστοιχες εκδόσεις RS της Porsche να φαίνονται συνηθισμένες! Τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι κοντά (σχετικά) σε ηλικία, προσφέρουν παρόμοιες οδηγικές συγκινήσεις αλλά και επιδόσεις, ενώ προκάλεσαν τον ενθουσιασμό στους απανταχού Petrolhead. Εσύ, ποια από τις δύο θα έπαιρνες;

Mercedes C 300 e Vs BMW 330e: Μάχη αιωνίων στα πολυτελή sedan

Mercedes C 300 e Vs BMW 330e: Μάχη αιωνίων στα πολυτελή sedan

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021

Είναι αρκετή η κάπως χαμηλότερη τιμή της BMW 330e να κοντράρει την Mercedes C 300 e που έχει περισσότερα άλογα, μεγαλύτερη μπαταρία, την διπλάσια ηλεκτρική αυτονομία και μπορεί να φορτίσει γρηγορότερα; Ποιο μεσαίο PHEV είναι καλύτερο;

Η εικονιζόμενη BMW 330e κάηκε τον περασμένο Ιούνιο στην Τσεχία. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι ένα από τα επηρεαζόμενα οχήματα, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται βάσει των νέων δεδομένων.

Κίνδυνος φωτιάς για 26.700 Plug-in υβριδικές BMW (+video)

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020     2 σχόλια

Νέα παγκόσμια ανάκληση για 26.700 Plug-in hybrid BMW & MINI λόγω κινδύνου πυρκαγιάς έρχεται να προστεθεί στο πρόβλημα με τις φλεγόμενες BMW. Τρία κρούσματα στη Γερμανία. Κυκλοφορούν 8.900 αυτοκίνητα. Αναβάλλεται η παράδοση 3.500 αυτοκινήτων στη Γερμανία έως ότου βρεθεί λύση.

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε ο κάτοχος της BMW 320 Coupe δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Κάηκε κι άλλη BMW στην Ελλάδα (+video)

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020     8 σχόλια

Μία BMW 320 Coupe κάηκε ολοσχερώς στην Θεσσαλονίκη, χωρίς –ευτυχώς- σοβαρούς τραυματισμούς. Ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε αργότερα ότι η BMW του ήταν προς ανάκληση. «Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μας ενημερώσει, ούτε η εταιρία, ούτε ο αντιπρόσωπος» γράφει στην επιστολή που μας έστειλε.

Γιατί η BMW δεν κάνει ανάκληση;

Γιατί η BMW δεν κάνει ανάκληση;

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020     12 σχόλια

Γιατί η BMW δεν κάνει ανάκληση ενώ αυτοκίνητα καίγονται και όλος ο ευρωπαϊκός Τύπος της επιτίθεται; Τι κάνει; Σιωπά! Δεν απαντάει σε κανέναν, διακόπτει επαφές και διαφήμιση σε όσα Μέσα το αναδεικνύουν για να τα φιμώσει.

BMW τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό (+video)

BMW τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό (+video)

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020     2 σχόλια

Μία BMW 316i άρπαξε φωτιά εν κινήσει στην Αττική Οδό. Η φωτιά ξεκίνησε από το μηχανοστάσιο του αυτοκινήτου. Ευτυχώς οι τρεις επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους ωστόσο, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τι θα γίνει τελικά με τις BMW που παίρνουν φωτιά;

Τι θα γίνει τελικά με τις BMW που παίρνουν φωτιά;

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020     6 σχόλια

Περιμένουμε την απάντηση της BMW για τα εκατοντάδες επίφοβα για φωτιά αυτοκίνητα εντός Ελλάδος. Η έρευνα μας έδειξε πως στην Ευρώπη επηρεάζεται σχεδόν όλη η γκάμα: οι Σειρές 1, 2, 3, 4, 5 και 6, αλλά και οι X3, X4, X5 και X6. Τι γίνεται στην Ελλάδα;